onsdag 7 september 2016

Det har visst hunnit bli september!

Det har hunnit bli den sjunde september och jag vill skriva nåt krispigt om att det är höst och att det börjar bli kyligt och snart är det dags för halsdukar och rödvin och Halloween. Men det är så himla långt ifrån sanningen. Det är ju liksom 25 grader varmt ute och strålande sol och jag sitter här i en hög av svett. Ständigt denna svett. Så himla trött på den. Jag vet inte hur jag ska klä mig och det är nåt som tar emot att försöka åka och bada, för det är ju liksom september. Fast i september förra året badade jag ju i och för sig, så vem vet?

Det enda som är bra med värmen är att barnet inte behöver så mycket kläder på sig ännu och att det fortfarande är varmt på kvällarna när vi går ut med hunden.

Jag känner att jag borde (vill!) blogga mer och vara lite intressant och roligt eller så. Men jag är så himla ointressant just nu och har varken något roligt eller klokt att säga. Så det ekar ganska tomt här. Som det gör. Allt som oftast nu för tiden. Men må så vara. Jag tar en kopp kaffe och en bit sockerkaka till och fortsätter svettas och vara ointressant.

3 kommentarer:

Karin sa...

Men skriv något om Folkes namnkalas om du känner för det! Det tycker jag vore roligt. Vi ska ha namnkalas på lördag. Kul att höra om hur andra har gjort, hur själva "ceremonin" var, kul detaljer osv.

Kajsa sa...

Karin: ja, det kan jag ju göra! :)

Kakan sa...

Men det ointressanta är ju intressant i all sin vardaglighet! Skriv gärna om svett och sockerkaka. En gång för tusen år sedan (ca 2005) hade jag en blogg där jag skrev ett inlägg om när jag bakade bullar i högsommarvärme och svettades. Fick en anonym kommentar där någon skrev och klagade på att inlägget och bloggen var sjukt ointressant, typ "Vem vill läsa om att du bakade och blev svettig?". Jag blev lite stött, så ifall du får någon sån kommentar så vet du att det i alla fall är en läsare här borta i någon ände av internet som tycker det du skriver är intressant ändå!