söndag 18 september 2016

Barnvagnspromenad

Har det inte varit helt sjukt bra väder de senaste dagarna (typ hela september egentligen!). Jag och Blixten och Smulan har älskat våra promenader och gått minst en lång varje dag.

Så här har våra senaste barnvagnspromenader sett ut:


Sol och maxnjut med bara ben. Det blir liksom extra göttigt när barnet sover och jag kan spela Pokémon. Även härligt att barnet sover då barnet har börjat att ogilla liggdelen samt knappt få plats i den längre. Hans små ben är alltid böjda i liggisen. Den är dock toppen att sova i.


SHORTS! I september! Sensommar är inte så pjåkigt (om det bara kunde hålla sig på lite halvnormala temperaturer och inte vara megavarmt).Vissa promenader var barnet vaken och då är det inte lika lugnt och skönt, så att säga. Mer härj och liv.


Eftersom liggdelen inte uppskattas så tog vi tillfället i akt till en amningspaus i det fria med havet och båtar som utsikt. Fast en annan dag. Än den förra bilden. Smulan gillade att titta på havet. Och att vara ur vagnen. (Jag förstår inte varför jag inte tar Ergobabyn?!) (Lever väl på hoppet)


Det slutade så här i vagnen lite lagom missnöjt:


Så från och med nu kör vi sittdel istället! Helt sjukt. Känns som barnet blev 10 år äldre på direkten! Sittdel fungerar än så länge toppen. Alla är nöjda.

Inga kommentarer: