torsdag 26 februari 2015

Typiskt nödvändiga grejor


Jag fick mig en sån där årsbonus från H&M och gick dit och köpte mig ett par fläckigt mönstrade byxor, en leopardsjal (för jag fick för mig att jag inte har nån exakt sån samt att det är extremt vårigt med sjal) och tre strumpor med donuts, hamburgare, korv och pommes på. Typiskt bra exempel på typiskt nödvändiga grejor.

De här byxorna är så fulsnygga att jag inte vet vad. De känns som sådana byxor som random män tycker är superfula och det brukar ju betyda att de in fact är toppen för alla vet att män överlag kan absolut noll och inget om kvinnokläder. Jag har ett par likadana svarta och de är de skönaste byxor du kan tänka dig: jättemjuka och höga i midjan, och samtidigt så fladdriga och pösiga att det knappt är klokt. Men jag vet inte om fladdrigt och pösigt egentligen är en bra grej med byxor? Jag är kluven. Det enda jag vet är att jag gillar dom. Jag tror (och hoppas!) att de kommer vara perfekta vår- och sommarbyxor.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker inte att det spelar nån roll om brallorna är pösiga, snortajta, fladdriga, korta, knäppt mönster eller ens slitna, så länge de är bekväma och inte slaktar tarmar och livmoder när man har ätit! (Har ibs, så ser konstant gravid ut efter matintag) :D
Kram
My

Anonym sa...

Förresten, läser du några balla bloggar?? Helst i närheten lika pepp och chill som din!!!!!
Kram nr 2
My

Kajsa sa...

My: Ja, bekväma är det enda viktiga!
Jag läser, bland annat: http://hej.blekk.se/ , https://nippertippas.wordpress.com/ , https://popfroken.wordpress.com/ , http://enblommigtekopp.se/ , http://www.karinskonstgrepp.se/ , http://polichinelle.se/

alla dom är helt sjukt bra och kloka! Men det finns ju så himla många braiga bloggar därute! Kram!

jessica sa...

Jag tycker de är jättesnygga och så himla skönt med pösiga byxor! Har själv jättesvårt för jeans, så pösiga byxor är verkligen en hit tycker jag! :)

Kajsa sa...

Jessica: Håller med ang jeans! Så himla svårt att hitta snygga och passande jeans som sitter någorlunda skönt.