torsdag 12 februari 2015

Always.


Jag har alltid gillat Snape, från första början, och när nån har satt ihop hans liv/vissa scener i kronologisk ordning så måste jag ju titta på't. Han är så mörk och ledsen och arg och snäll, hur kan en inte gilla det?

När jag läste igenom några av kommentarerna till den här videon så var massor från tjuriga killar som gillade Snape och tyckte att Lily var ett as som friendzonat honom och jag ba GÅ OCH DÖ. Lily och Snape var vänner!! Barndomsvänner. Hon blev sedan kär i en kille och bildade så småningom om familj. Vad i hennes agerande var typ elakt mot Snape?! Lily fanns inte bara till för männen runt henne, hon var en egen person med egna tankar, känslor och eget agerande. Hon var inte skyldig Snape ett sexuellt kärleksförhållande bara för att de var goda vänner sedan långt tillbaka. Herre min påve. 

Så sjuk tanke detta med friendzone, alltså. Att friendzone-idioter ska få skamfila till och med Harry Potter. Sluta bara. 

2 kommentarer:

Madson sa...

Så sjukt det här med friendzoning. Snubbar som ba "men jag har ju varit JÄTTESNÄLL mot dig ju, jävla hora du är som inte vill ligga med mig!!"
En ba "..."
Liksom hur snällt är det att kräva kärlek?

Kajsa sa...

Madson: Ja, så himla sjukt! Vilken himla bra vän killen är då, som kräver sex i utbyte för vänskap...