onsdag 22 maj 2013

Råttfärgade flätor


I helgen träffade jag min kompis Jessica och hon hade precis varit hos frisören och fixat håret. Gud, så himla sugen jag blir på att bara boka en klipptid och få håret klippt när jag hör om andra som fixar håret. Men jag vet ju att jag egentligen vill ha långt hår. Eller i alla fall lite längre än vad det är nu. Men det tar ju sån tid att det knappt är klokt. Varför har ingen uppfunnit något som får håret att växa snabbare?


 Under tiden jag har det på utväxt så är den här flätfrisyren min bästa kompis. Det är så lätt att slänga upp håret i flätor och slippa ha det slängande i ansiktet eller i en hästsvans var eviga dag. Den här mellanlängden som mitt hår har just nu är så tråkig och det är alltid vid den här längden som jag ger upp och klipper det kort. Men nu har jag ta mig tusan bestämt mig för att det ska bli långt. Jag ska hålla mig borta från frisören och alla saxar här hemma. 


Nu är jag nästan helt och hållet tillbaka till min naturliga färg. Det är bara lite blekt kvar vid topparna. Det är ganska häftigt att ha den naturliga färgen igen. Jag hade ju fått fram den för några år sedan men då fick jag ju ett ryck och färgade det knallrött. Sedan tog den ju sin tid att få bort allt det röda. Men nu är det röda helt borta och blekningarna efter det röda är borta. Helt naturligt råttfärgat. Det är ganska fint, kan jag tycka.

Inga kommentarer: