söndag 19 maj 2013

Lite tankar om gårkvällens musiktävling

Igår tittade jag på hela Eurovisionsfinalen för nästan första gången i livet. Det var ganska bra. Främst för att det överlag är väldigt många konstiga och dåliga nummer. Europas bästa är liksom inte så himla bra. En låg högstanivå. Men kul, det var det!

Vi hade långväga besök här hemma i soffan. Hela vägen från Norge kom våra gäster, Jessica och Jan. Som tur var (eller dåligt kanske?) så vann varken Norge eller Sverige, så det utbröt aldrig något bråk.
Jag kan inte förstå hur Danmark vann, deras låt bara passerade förbi mina öron. Jag kunde knappt minnas den. Men tycker deras stil var lite för lik Loreen. Barfota och så där naturhärligt och sittandes på golvet. Det såg vi ju redan förra året.

På tal om Loreen så var ju hon typ bäst igår också. Hon och Sarah Dawn Finer gillade jag bäst. Men de tävlade inte ens. Gina Dirawi och Petra Mede gillade jag också, men vad tusan hände med Erik Saade? Fick han bryt över att vara med i livetv i hela Europa?  - I love hashtag, I don't know why!
- Hashtag: beautifulgirl! (till Norges bidrag) och  - Hashtag: MILF! (till Petra Mede). Så jäkla tråkigt att ha en sådan i green room. Jag förstår inte varför i Dirawi var där istället för Saade? Det enda Saade kunde fokusera på var utseendet på de tävlande och på Mede. Det känns ganska ofräscht och en tråkig signal att sända ut till resten av världen. Och bikiniflickorna i pausunderhållningen likaså.

1 kommentar:

Skalman sa...

Tyckte likadant, Danmarks låt var inte så himla speciell faktiskt!