lördag 15 oktober 2016

En så kallad dagens outfit (eller gårdagens outfit, om en ska vara noga)

Så här såg jag och Smulan ut igår. Fredagsklädda och urgulliga. Jag rotade fram en klänning/tunika som jag köpte när jag var gravid (dvs nån storlek för stor nu samt kass att amma i) och drog på ett par snortajts Mollyjeans under. Och en kofta till pga var kall. Det är så himla kallt nu. Och jag bemödade mig till och med att ta på ett tjusigt halsband! Det är nytt och jag köpte det till mig själv som en present because I'm worth it och det är senapsgul, vilket är min nya favvofärg nummer ett. Det kommer från My Coloured Life.


Smulan då? Han är tjusigt klädd i randig body (helt klart hans bästa look!), och tajts från Lindex fina cirkuskollektion.



Om någon undrar varför ena soffan är helt utan kuddar och den andra är överfull, så är det på grund av att Daniel numer får sova på soffan när han jobbar natt. Alltså, sova på dagen, sen när han kommit hem. Så att Folke och jag och Blixten får resten av huset för oss själva. Och sen ligger kuddarna kvar så tills nästa gång han jobbar natt. Om inte någon får för sig att städa upp, vilket är föga troligt.


Inga kommentarer: