torsdag 27 oktober 2016

En lång höst, och sätt att överleva den

Ibland känns hösten bara evighetslång och jädrigt mörk och trist. Det är ju inget kul alls. Jag och Daniel brukar vara ganska bra på att liva upp höstar. Vi köpte hund en höst, vi gifte oss en höst, vi köpte hus en höst, och så där. Vi brukar alltid få in några höstresor också. Förra året så åkte vi till exempel till Malmö i både september och oktober. Vi åkte till Davids pappas stuga och hängde en helg i november (alltså, tillsammans med David och ett gäng kompisar, vi tog inte bara Davids stuga obs).

I år har det hänt så mycket annat - eller ja, EN väldigt stor grej, typ en helt ny familjemedlem, så jag tänkte att det skulle bli för stressigt eller jobbigt eller så med att ha en mängd grejer att göra. Men sen visade det säg att bebisar är ganska små och enkla att ta med, så nu hipp som happ har vi bokat flera små höstweekendresor! Att resa i Sverige är en av mina bästa grejer och nu i höst, allt inom typ en månad, så ska jag till Norrköping och Jönköping och Malmö. Hurra! Det ska bli så himla, himla roligt!

Norrköpingstrippen är jättespontan och kom till för att Daniel är långledig och varför vara hemma när en kan vara i Norrköping och hälsa på en mängd kompisar, typ? Jönköpingsresan är en present som Daniel fick av vårt kompisgäng när han fyllde trettio. Vi allihopa ska gå på en hockeymatch, för Daniel gillar hockey! (Det ska bli så JÄKLA gulligt att se Daniel titta på sitt favoritlag i hockey, som han älskar, tillsammans med Smulan!) Malmöresan åker vi på bara jag, Daniel och Folke. Det ska bli så skoj! Tänk att spatsera på Malmögator med Folke! Jag blir glad av bara tanken. Det är ju som bekant kanske Sveriges bästa stad.

Den här hösten kommer bli så himla bra. Lång och mörk, visserligen, men fylld med skoj. Att hitta på roliga saker är den bästa sättet att överleva en höst.

Inga kommentarer: