torsdag 27 oktober 2016

Det är nu det händer! Det är nu de blir bästa vänner!

Folke har börjat intressera sig massvis för Blixten. Idag klappade han honom och det är så himla gulligt. Jag kan verkligen se framför mig hur Folke springer efter Blixten och hur de leker och blir bästa kompisar forever. Vilken fin grej, ändå. Att ha en hundkompis. Så fint att få växa upp med en hund i huset.


Blixten verkar gilla umgänget också. Han går fram till Folke och slickar och nosar på honom. Han hälsar alltid på Folke när vi kommer hem (precis som han hälsar på mig och Daniel). Han verkar ha förstått att Folke är här för att stanna och han verkar tycka att det är helt okej. Han vill till och med gosa med honom, men han är än så länge lite för hårdhänt för det (gosa för Blixten är typ att gno in hela sin kropp i en annan person). Men fatta så gulligt att han VILL gör det med Folke! Bästa vänner in the making! (Snart dags att köpa ett Best Friends-halsband som de kan dela på!)


(Och just det: nu sitter Smulan!!)

4 kommentarer:

Helly sa...

Naaw, gulle ju! Måste vara så fint att se!

sandra sa...

ååh, vill bara gråta! Det här är vad jag hade velat att mitt barn och mina katter skulle få ha tillsammans men jaja då, tröstar mig med att de nog inte skulle gillat Elton speciellt mycket ;)

hanna, förbanna sa...

så fiiint! Heja Folke!

Kajsa sa...

Helly: ja, så himla gulligt! Liksom exakt det jag vill ska hända :)

Sandra:Åh, förstår det. <3