tisdag 19 juli 2016

En söndag vid havet

Att bada är något av det bästa jag vet, så nu under sommaren vill jag ta varje tillfälle i akt att bada. Förra söndagen var det toppenfint väder, så då kom Björkis och Persson förbi oss och vi alla gick till vårt närmsta badställe för att fiska och bada.


Vi åkte inte båt, men vi tittade på folk som åkte båt (drömmen det vore att ha en båt!!). Björkis var rutinerad och hade med sig matsäck.Blixten var mycket avis på matsäcken.


Daniel var pepp på att fiska.*Coola_killar_86*


Jag slet snabbt av mig kläderna och njöt lite av att fladdra runt med bikinikropp (inte ofta i mitt liv som jag tidigare kunnat säga att jag njutit av att vara klädd i bikini!).SÅ JÄKLA GÖTT I VATTNET. Persson var ypperligt badsällskap, och Blixten likaså!


2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, det ser ju så himlahimla härligt ut när du badar!
Jag har dock en liten undran. Är aldrig rädd för fiskar? Eller för botten?
Jag är så supermegarädd för fiskar och imorgon är tanken att vi ska åka och bada vid havet. Har en liten kille på 2 år och vill såå gärna bada med honom, men jag vet fasen inte om jag vågar :( Badade i havet för en.. Tre år sen tror jag, men då fick sambon bära mig och det hela slutade med gråt och panik.

Kajsa sa...

Älskar din kommentar. Och svaret är JA! Jag är ofta svinrädd för fiskar, maneter, allt som inte syns, alla sjöodjur, hajar, brugder, bläckfiskar, delfiner och allt annat som kan gömma sig i havet. Jag fokuserar på att blockera alla sådana tankar och bara bada på. :D :D