fredag 18 juli 2014

Hajmardrömmen

Jag såg den där Sharknado igår kväll och jag måste ändå säga: den var ju ganska bra ändå. Alltså, på riktigt. Kanske för att jag tycker att hajar/alla vattendjur är typ det läskigaste som finns och tanken på att de skulle kunna ta sig upp på land samt FLYGA är värsta mardrömmen nånsin. Vilket såklart blir grymmers skräckfilm!


Hajar i en freaking TORNADO!!! Flyghajar!!


Jag är livrädd för hajar och kan få "hajkänsla" när jag badar i havet/sjön/poolen här i Sverige och då bara måste jag upp ur vattnet för det känns verkligen, verkligen som det simmar en haj emot mig under vattnet och snart kommer den stiga lite och jag kommer se fenan och sen kommer den slita ner mig under ytan och allt som kommer vara kvar av mig är en blodpöl i vattnet. Paniken där! Turligt nog har detta aldrig hänt, men känslan. KÄNSLAN.

På film syns ofta hajar en och en, som att de hänger mest för sig själva, men i Sharknado kommer de i grupp. I hundratal och tusental emot en. De är alla möjliga sorters hajar och de är så himla många. Hela tiden. De far in genom fönster och in i hus och genom biltak. De är ta mig fan överallt och det är typ det värsta jag kan tänka mig. De är ju så himla stora och tar liksom upp ett helt rum. En hel bil! Tanken på att vara fest i en bil med en haj hängande på taket som biter hål och tar sig in. Alltså. Fy fan. Mardrömmen.

Inga kommentarer: