söndag 3 januari 2016

Nyårsafton 2015

Nu är det redan den tredje januari 2016 (OMG 2016!) men först var det ju nyårsafton! Jag är en riktig nyårsaftonälskare och som tur är är gänget jag firar med lika stora nyårsentusiaster som jag är så vi brukar ha det superbra.

Vi firade att 2015 var slut i en stuga precis vid havet. En gammal fyrvaktarbostad närmare bestämt. En stuga som vi hyrde på nyårsafton 2014 och alltså peppat inför att använda i ett helt år. Vi var ett helt gäng som skulle kalasa och äta middag och sova över i den här stugan (som inte hade rinnande vatten) och det var en hel del grejer att komma ihåg att packa. Chokladknappar stod överst på listan, som sig bör.


Bilresan dit var ganska så överfull och fullpackad. Men humöret var på topp!


Och vi blev inte besvikna! Jag älskar Femöre, där stugan ligger, och har varit där massor av gånger, och jag blir aldrig besviken på utsikten. Det var soligt och fint och alldeles fantastiskt blåsigt.


Johan var också nöjd.


Sen började vi duka och packa upp allt och dekorera och ta fram glitter och girlanger och ballonger och discolampa och ljusslingor och mer glitter och konfetti och allt som behövs för nyårsafton. Jag bar min allra glittrigaste tröja och en kjol i guldskimmer.Sen gick vi ut och njöt av utsikten lite mer.


Stugan!
Så här fin utsikt var det i rummet vi åt middag.Sen blev klockan strax efter tre och solen började gå ner och vi fick skynda oss för att hinna med fördrink på altanen och solnedgångstittning.


En del av gänget! Sverker och Daniel och Johan och Björn och Johan och Adam. Och HAVET!


Mer gäng och njut och gud så blåsigt det var!Vi åt trerätters och hade musikquiz och frågesport och en massa annat och jag måste haft så skoj att jag inte fotade nåt mer än discoljus.Och hipp som happ så var klockan 23.55 och vi gick ut på altanen igen för att fira tolvslaget med bubbelvin och tomtebloss! Vi såg fyrverkerier över havet från Norrköping och sjöng Internationalen och Du gamla du fria, exakt som vi gjort alla tidigare nyårsaftnar. Välkommen 2016!


1 kommentar:

Lennart sa...

Nyår, det betyder inte så mycket för mig. Visst det blir nytt år men vad är skillnaden? Allt rullar bara på som vanligt igen. Jag tog bara ett glas rött vid tolvslaget, inget bubbel.