söndag 31 januari 2016

Vuxenpoängen trillar in (och pengarna tyvärr ut)

Hur många vuxenpoäng ger det här då!!?


Jag och Daniel har köpt en freaking barnvagn! Typ 1000 vuxenpoäng va? Det känns skitkonstigt att det kommer att ligga en riktig bebis i den. Känns också knäppt att ha köpt nåt så stort och dyrt till nån som inte ens finns än! Men framförhållning är ju viktigt, sägs det. Nu står vagnen i vardagsrummet och bara väntar på att få användas. Och tar upp en massa plats. Tur att vi har en massa plats över!

Hur svårt var det inte att välja vilken vi skulle köpa? Jag har ju liksom ingen aning alls om vad som är bra eller vad som är dåligt. Det slutade mest med att vi kände "Vi bara tar nån". Det blir nog bra. Den hade fått bäst-i-test i nåt test och det kan ju inte vara dåligt.

Det är ju ursvårt att veta vad vi vill ha och kommer behöva innan bebisen ens är här. Och det gäller ju alla grejer en köper. Det känns som att köpa så lite som möjligt och chilla lite är en bra strategi. Kanske? Vad vet jag?

3 kommentarer:

Sandra sa...

Haha visst är det en knasig känsla att köpa en sån stor grej för massa pengar för någon som inte ens finns än :) Men så fint och pirrigt tycker jag! Tänker att jag ska chilla så mycket jag bara kan eftersom vi får ärva rätt mycket. Sen hittade jag världens finaste ekologiska sängkläder till bebisar och kan inte sluta tänka på det bäddsetet. Kaaaanske måste handla det ;)

Johanna sa...

Vad för vagn köpte du? Det är svinsvårt att bestämma sig!

Kajsa sa...

Johanna: Köpte en Brio Smile! Brio kändes som ett tryggt och bra märke och jag tror den kommer att passa till de aktiviteter vi vill göra och det liv vi lever. Men det får jag väl se sen, har ju liksom aldrig köpt en vagn innan :)