måndag 8 juni 2015

Norrköpingshelg!

I helgen var jag och Daniel och Blixten i Norrköping och hälsade på ett gäng balla människor, nämligen våra kompisar!

På fredagskvällen kom vi till David. Vi tittade på hans nya lägenhet och åt thaimat och spelade Kalaha (jag vann! Inte alla gånger men nästan!) och drack öl och pratade och gick ut med Blixten på Norrköpingsgator.


Norrköping visade upp sig från sin bästa sida!


Sen kom Björkis förbi och vi åt mitt-i-natten-pizza. Tänk vad bra att två av ens kompisar som bor i samma stad också råkar bo JÄTTENÄRA varandra i samma stad. Det tar max två minuter att gå emellan Davids och Björkis lägenheter. Typiskt bra grej!


Och sen blev det sen natt och jag och Blixten sov på luftmadrass. När morgonen kom blev det Super Nintendo och pizzarester. Och sen kom Björkis förbi igen med en grill han köpt för på kvällen skulle vi grilla! Vi skulle bara flytta all min och Daniels packning till Björkis lägenhet, för vi skulle sova där istället. Vi ba hoppar runt mellan kompisar.


Väl hos Björkis sätter sig Blixten och vaktar i fönstret. Han är inte riktigt van med alla lägenhetsljud och tycker att det låter nåt FÖRFÄRLIGT. Bäst att vakta så att inget händer ens människor!


Jag duschade och bytte om och tog på mig strumpbyxorna med världens högsta midja. Inte för att jag klagar, det finns inget värre än för låga strumpbyxor.
Norrköping var fint och det kändes som sommar.


Grillkillarna hade rent tänt grillen när jag och Blixten kom tillbaka från en eftermiddagspromenad.
KOLLA VAD HÄRLIGT DET VAR, VÄRSTA SOMMARVÄDRET!Daniel och jag och David och Björn. Björkis var uppe i köket och gjorde sallad och skalade potatis. All heder.


Grillat. Är. Så. Sjukt. Gott!


När klockan var typ 22.15 gick jag ut med Lil' B och det var helt sjukt ljust ute.


På söndagen, alltså igår, ville vi åka på utflykt och Söderköping bestämdes som utflyktsmål. Det är så himla fint där + finns massa GLASS.Min glass var så sjukt snygg!! Även god.Jag gillade sommarkänslan och den allmänna härligheten.

Vi gick promenad och tittade runt och tyckte allt var så himla fint.Söderköping är verkligen ett utmärkt litet utflyktsmål om en bor i närheten.Herrå! Det var den helgen!

4 kommentarer:

Vicky sa...

smultronstället! åhhhh var så sjukt längesen sist. need. to. go. back.

ISA sa...

Oh den där glassen duuuu <3

Kajsa sa...

Vicky: jaa, älskar hela grejen med Glassrestaurang. Liksom menyer! Med bara glass!

jessica sa...

Åh Söderköping, dit måste jag åka snart och äta glass. På vilket ställe åt ni den där fantastiska glassen?