söndag 8 maj 2011

red vs blonde

jag har verkligen älskat mitt röda hår. jag tycker att nyansen som det är just nu, morot liksom, är hur snygg som helst. men jag har börjat processen att ta bort det. och absolut inte för att jag ogillar färgen, utan för att jag hatar utväxten. den kommer så himla fort och är så ljus och så himla ful. det syns inte så mycket på bilden, men blond utväxt mot mörkare färg är typ det fulaste jag vet. och jag vägrar se ut så. och eftersom att jag inte orkar hålla på och färga utväxten varje vecka, så är det här det enda sättet. bort med det röda och in med det blonda. på fredag har jag en tid hos frisören. det känns så himla bra. blont är ju det jag gillar bäst innerst inne. det är ju mitt naturliga och det är ju faktiskt dö-snyggt.

5 kommentarer:

Lorena sa...

rött hårär så himla fint!

Lisa sa...

Åååh... exakt den där röda färgen vill jag ha (mitt är ju rödbrunt) men jag gillar inte heller utväxt ut brukar köra på naturligt.

sarase sa...

mm förstår vad du menar.. älskar mitt röda hår.. men utväxten är pain in the as! funderade faktiskt idag på om man skulle bli brunhårig igen.. men attans måste nog stå ut med utväxten iaf!

Emelie sa...

Sv: Jag gillar verkligen Italien, har varit där några gånger nu och det lutar åt att det blir en trip till Sicilien i sommar :) Vart var du någonstans?

Du kan ju alltid köra på lite "smultronblond" Det är jag lite sugen på, lite mellanting så blir inte utväxten lika tydlig :)

Meadowlarks sa...

Helt klart rött! Har själv kopparrött hår, och: Tack för kommentaren!