lördag 13 augusti 2016

Att vänja sig med en ny familjemedlem

Det här med att ha sex när en har en liten bebis. Det är inte helt lätt, alltså. Barnet är ju ALLTID DÄR. Och när han är vaken går det ju liksom inte, pga han är vaken och vill ha attention och bör inte bli lämnad. Och att göra det framför bebis känns bara inte okej. Det är ju weird bara hunden är i närheten, att ha bebisen där känns creepy. Eller? Är det bara jag? Hur gör folk?
Att passa på när han sover känns som ett bra drag, och det är så vi jobbar, men jag får lite dåligt samvete. Liksom där är bebisen, helt ensam och oskyldig och sover. Och så är vi, de ansvarstagande föräldrarna, i ett annat rum och ligger?
Det tar väl ett litet tag att vänja sig, kan jag tro. Vi vande ju oss vid hunden, såatte.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Haha japp och sen ska man vänja sig vid att lyssna efter små steg utanför sovrummet så att barnet inte går rakt in i akten så att säga 😂 Men vi har lyckats producera ett syskon i magen trots nästan enbart snabbisar 😉 //Linda

hanna sa...

... i ett annat rum? Men hur ska en då trösta bebisen snabbt om hen blir ledsen? Ehehehe. Dock har hen inte vaknat hittills ;)

Karin sa...

Jag lyckades bli gravid när vår hund fortfarande var valp. Det var väldigt oväntat eftersom det knappt blev nåt ligga alls då, kändes ju hemskt när han satt och gnydde utanför dörren. Nu har vi samma utmaning som er, bebis och hund! :)

Kajsa sa...

Linda: haha, ah just det! Har inte ens tänkt så långt in i tiden! :D

Hanna: PRECIS! En vill ju inte vara en sån som väljer sex framför bebis, samvetet klarar inte riktigt av det..... :)