torsdag 21 april 2016

Vårljuset i mitt hjärta

Igår kväll när jag skulle gå ut med lill-Blixten på promenad så var det så där larvigt vårfint och alldeles vid solnedgångstid, så jag kunde inte hålla mig från att ta med kameran. Jag lever verkligen för dessa ljusa kvällar. Jag längtar så fruktansvärt till juni när ljusa kvällar regerar och det är ljust halva natten. Den ljusa tiden är den bästa jag vet. Och nu har den börjat!


Vi gick givetvis till havet för att havet = bäst. En annan grej jag längtar till är tills det är så varmt så jag kan bada. Bada är ju typ det bästa nånsin.


Amen, kolla bara vad fint och ljust!!
Detta är så himla himla mycket bättre än de där kolmörka kvällarna under hela hösten och vintern. Helt sjukt att vi måste genomlida dom för att komma hit.

Och vi mötte inte en enda person och det var så skönt. Jag är inget fan av att möta folk när jag är ute med hunden. Speciellt vill jag inte möta folk som typ vill snicksnacka om hundgrejer eller folk som har sin hund lös så att den springer exakt överallt. Nä, jag vill vara ensam och inte trängas med nån.

3 kommentarer:

sandra sa...

Vilken ljuvlig kväll!
Kan hålla med om allt utom om längtan efter att få bada :P Älskar förvisso när jag väl kommit ned i vattnet men innan dess uppstår en halvtimmeslång pina när jag försöker övertala mig själv att jag vågar hoppa (oftast gå) i. Är lite lycklig över att jag inte kommer få bada på nästan hela sommaren pga förlossningen eftersom jag då har ett legitimt skäl att säga nej direkt ;)

Hanna sa...

Vilken härlig kväll!

Kajsa sa...

Sandra: själv har jag lite lätt ångest över att jag inte kommer kunna bada direkt när jag vill pga förlossning. Jag är ju en säl, trivs bäst i vatten :)

Hanna: Det var det verkligen!