lördag 30 april 2016

Folke en vecka gammal

Bebisen har fått ett namn hörrni! Folke kommer den att heta. Eller, ja, det heter han ju redan. Inte officiellt då inga papper är inskickade än (vem orkar dona med sånt på direkten?), men ändå. Och idag blev han en vecka gammal. Tänk att han funnits hos oss i en hel vecka redan! Världens snabbaste långsammaste vecka. Förra fredagen så fanns han inte i världen och sen i lördags så gjorde han det. Och idag är det lördag igen och nu har han funnits i en vecka.


Tänk att det kan gå så fort att bli totalt stormförälskad i någon. Jag tror jag och Daniel säger till varandra ungefär 100 gånger per dag "Åh, titta vad fin han är!". Han känns så himla självklar, vilket ju är lite konstigt för den här veckan har varit alldeles fylld av saker jag aldrig tidigare gjort. Och ändå känns det så... lätt, på nåt sätt. Inte allt och inte exakt hela tiden, men överlag. Allt känns fantastiskt bra. Även fast det är så nytt och läskigt och okänt territorium, så känns det himlans bra och rätt. Lilla Folke passar så oerhört bra in i vår familj.

Den här veckan har vi haft massor med besök av familj och släkt och den har varit ganska fullbokad överlag. Jag undrar hur nästkommande vecka kommer se ut? Kommer saker kännas ännu mer självklara? Kommer jag bli ännu tryggare i den här nya rollen? Och, framför allt, kommer Folke bli ännu lite sötare? Ganska säker på att sista svaret är Ja!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Det är verkligen något speciellt med små nyfödingar! Fortsätt att ha mys även nästa vecka :) Och vilket fint namn ni valt, finns på min lista om Love blir storebror till en pojk någon dag. :) //Linda

Helly sa...

Ett stort grattis till nytillskottet i familjen!

Annie in Cali sa...

Grattis!! :-D Lycka till och hoppas det förblir lätt även under de svårare stunderna!

Sandra sa...

Vill inte lägga någon värdering i ert barns utseende men Kajsa, jag tror knappt att Folke KAN bli sötare. Döööör av den här bilden. Så fridfull!

Frida sa...

Ofantligt mycket grattis till er! Ta hand om er! <3

(Och ja, grinar nästan för Folke är ett så himla fint namn på en så fin liten person!)

Sandra sa...

Sååå bedårande!

Kajsa sa...

Linda: Det var svårt att välja namn, men detta känns verkligen helt rätt! :)

Helly: tack!!

Annie: tack! jag tror helt klart det kommer bli tufft massor av gånger, men än så länge går det fint och det känns så himla bra! :)

Sandra: Haha, eller hur! Älskar det där gulliga lilla fejset!

Kajsa sa...

Frida: Tusen tack!

Sandra: eller hur! :)