fredag 6 juli 2012

Kärleksaffärer

(Bilden kommer från Svts Kvällsöppet där de båda deltog) 

Jag älskar kändisar och deras kärleksaffärer. När jag (för länge sedan) fick reda på att vår kära Olof Palme hade ihop det med Shirley Maclaine rykte det i skvallertarmen hos mig. Jag ville veta allt om deras affär. Jag är barnsligt förtjust i kändisar som har förhållanden på sidan med andra kändisar eller en affär med en helt vanlig dödlig. Det är så snaskigt och smutsigt. Men jag är ju skvallertokig, så det är ju inte konstigt att jag gillar. Jag tänker på ledsna fruar och bedragna män, och det gör nästan det hela ännu bättre. Ännu smutsigare i alla fall. När någon är gift men ändå knullar med någon annan. När de sårar den som de lovat evig trohet. Sorgligt, minst sagt. Och snaskigt.
Shirley Maclaine och Palme är lite som Camilla Henemark och Kungen. Deras affärer är så otippade att de är för bra för att vara sanna. Klart en nyfiken skvallerälskare som jag njuter av att läsa om det.

Här finns Maclaines egna berättelse om Palmeaffären.

In hindsight, I wonder if his attraction to fame and money was more true to his personality than his professed attraction to socialism.

Inga kommentarer: