onsdag 2 december 2015

Sämsta bloggåret nånsin

Oh my gosh, helt plötsligt har hela november gått och jag har inte bloggat EN ENDA GÅNG. Vad händer? Detta har varit mitt sämsta bloggår nånsin och det är egentligen ganska sorgligt. Runt nyår brukar jag alltid sammanfatta året genom att titta igenom bloggen och samla inlägg jag skrivit och saker jag gjort. Men i år har jag bloggat så fasansfullt lite att det knappt är mening. Vad trist ändå.

Är bloggen död?

Jag kanske inte tröttnat, men mer tappat stinget. Sommarn är alltid seg att blogga på och sen har det varit en väldigt trött höst. Då är det svårt att hitta ork. Jag har inte bloggat så mycket, men jag har sovit desto mer.

Den här bloggen har varit min kompis sen 2010 och jag är inte redo att ge upp den än. Men det verkar som vi glidit ifrån varandra. Min andra kompis Instagram har liksom tagit över (här hittas jag där). Och jag älskar verkligen Instagram, men där finns inte riktigt samma möjlighet att fläka ur mig. Där gäller ju en bild per inlägg och inte miljoners med text och inga länkar och så vidare. Det är aningens begränsat. Jag vill försöka hitta tillbaka till bloggen. Vi har ju liksom gått igenom så mycket ändå, genom åren. Det är ganska fint, tycker jag. Att ha saker samlade. Att ha livet lite samlat.

Inga kommentarer: