måndag 13 januari 2014

I’m in shock. Look - I’ve got a blanket.

Idag är det den andra måndagen i januari. Hela helgen har snö fallit, och det är fullkomligt iskallt ute så på ett sätt känns det som om vintern precis har börjat. Jag vet inte riktigt hur jag känner inför det.

I morse när jag cyklade till skolan höll jag på att frysa rumpan av mig. Det borde uppfinnas nån form av sadelvärmare (det finns säkert redan). Det är så kallt att jag går klädd i stickade tröjor hela dagarna. Den här spräckliga fick jag i julklapp och det är min nya favorit. Jag har använt den sjukt mycket den senaste tiden. Men den är ju så himla bra på alla sätt. Snygg och skön. Mina två bästa grejer.

I den här kalla vinterkylan har jag börjat titta på Sherlock. Det är ju en fantastiskt bra serie! Men det finns ju så himla få avsnitt?! Vad är dealen med det?

3 kommentarer:

lisa sa...

så fin tröja! åh är också frusen. ligger nedbäddad i soffan med filt och tjocktröja. synd det ska bli så kallt i lägenheten när det är kallt ute och på sommaren svettas man ihjä inomhus dumt.. hoppas du haft en fin måndag=)

Malin sa...

Jag vet, men jag älskar samtidigt att det finns så få avsnitt per säsong för varje avsnitt känns så välgjort och genomtänkt. Extra plus oxå tycker jag för att de är långa, ungefär som små filmer! Fast, det är så klart en smaksak :)

Kajsa sa...

Malin: Jag håller med dig till 100%, avsnitten är sjukt välgjorda och skulle helt klart fungera som filmer. Men girig som jag är vill jag ändå ha mer :)