fredag 24 januari 2014

If I'm being honest, this is a little girlier than I thought

I senaste Modern Family-avsnittet äter Jay och Gloria middag med två vänner. Jays gamla vän Shorty ska flytta utomlands och Jay blir lite ledsen på grund av detta. Såklart. Det är alltid tråkigt när vänner flyttar långt bort. Men eftersom Jay är måste vara typiskt manlig har han svårt att uttrycka sig och istället blir han arg och startar ett bråk med Shorty och kvällen får ett abrupt slut.


Jay är lite surmulen men blir peppad av sin fru och bonusson att reda ut saker med Shorty igen. Att berätta för sin vän att han egentligen är ledsen och kommer att sakna honom. Och så gör han det! Mycket fint och han berättar för Shorty att han är hans bästa vän och att han älskar honom. De kramas och Jay fäller ett par tårar. Mycket fint av två män som har varit vänner i många år men aldrig uttryckt dessa känslor. Gloria och Manny står i trappan och tittar på. Ögonblicket får dock inte bara vara två äldre män som känner saker. Det skulle ju vara knäppt, så Gloria säger: "If I'm being honest, this is a little girlier than I thought". GLORIA! Det var ju hon som tjatade hela avsnittet att Jay skulle prata med Shorty och reda ut alla känslor. Och när de väl gör det bör de skämmas?! För att de är "tjejiga"?! Manny svarar Gloria med ett: "Usch!". :( :(

Det är väl klart att Jay inte vill prata känslor med sin kompis om han ska bli hånad av familjen efteråt. Det fattar väl vem som helst. Så himla kasst att lägga in det sista replikbytet. Kunde inte Jay och Shorty bara fått ha ett fint, känslosamt avsked?

Inga kommentarer: