torsdag 23 februari 2017

Folke 10 månader!

Idag är det den 23 februari och den dagen innebär att Smulan nu hunnit bli TIO MÅNADER!! Vilket innebär att det bara är två månader kvar tills han fyller 1!!! HELT ORIMLIGT!

Igår kom snön tillbaka och vi var ute och lekte ("lekte") i snön för första gången. Lirar'n har till och med skor på sig! Så himla gull. Nu står de skorna på vår skohylla i hallen och ser översöta ut.
Innan snön kom så gungade Smulan för första gången för några daggar sen. Han gillade det!


Han har också blivit stadigare på att stå och har börjat åla/kräla och ta sig framåt. Han har en till tand som kommer upp (den sjunde) och säger "mamma" på det gulligaste sättet! Han är en virvelvind på natten och är aldrig nånsin still. Häromnatten vaknade jag och han var lilla skeden hos mig, vilket inte alls var så vi somnade, med det var ju urfint att vakna till.

Tyvärr har Smulis börja tycka att det är morgon vid 5-snåret, vilket föräldrarna inte uppskattar. Barnet som förr sov till typ halv åtta är som bortblåst. Han är jättevaken jättetidigt och redo att starta dagen. "Kul".


Nu har jag mindre än en månad kvar som föräldraledig och det gör lite ont i hjärtat. Åh, som jag kommer sakna att hänga med den här smulan varje sekund varje dag.

Inga kommentarer: